s-lindgren

Alla inlägg under februari 2012

Av Sandra Lindgren - 6 februari 2012 22:08

En riktig skitnatt hade jag i natt, först var det skitsvårt att somna. Så blir det när man råkar somna i bilen på väg hem från fjällen ;) Sen när jag väl lyckats somna vaknar jag ca en gång i timmen av att jag måste byta läge, kissa eller av nåt annat. Men trots denna skitnatt har jag haft en riktigt bra måndag.


På jobbet klockan åtta och gjorde underverk, byggde om massa väggar så att det blev lite nytt vårfräscht. Sen nu ikväll har vi varit ute hos syrran och blivit bjudna på middag. Dan hjälpte robban med lite elrådgivning och så fick vi låna en massa kläder och världens finaste vagga till lilleman. Snart har han allt men några saker saknas fortfarande.


 Typ så här ser den ut:


 

Av Sandra Lindgren - 5 februari 2012 21:01

Nu är vi hemkomna från fjällen, har haft en supermysig helg. Men det har varit kallt, på vägen upp var det som kallast -33 grader :( men när vi var framme i Ljungis var det BARA -26 grader. I stugan var det inte heller varmt till en början, typ runt nollan men efter nån timme med eldande i brasan lyckades vi få upp värmen ordentligt så när det var dags att sova svettades man nästan :)


Annars har vi bara myst på, ätit en massa gott och kollat på melodifestivalen. Dan har vart duktig och jobbat, rivit ner det sista på väggen i nya hallen så nu är det gipsning och tapetetsering kvar. Sen måste vi hitta ett nytt golv, då vi rev ut det gamla. Så nu blir det till att ut och spana efter snygga tapeter och golv :)


Nu väntar en vecka med jobb, 6 dagars. Även inventering så den här veckan lär gå fort :)

Av Sandra Lindgren - 2 februari 2012 20:45

Fredag i morrn, äntligen helg igen och jag är ledig både lördag och söndag. Eftersom att jag och dan varit borta från varandra nu i två helger har vi bestämt att vi ska åka till fjällen och ha en riktig myshelg tillsammans. Laga god mat, gå runt i myskläder, tända brasan, se på nån bra film och bara vara. Det ska bli ganska så kallt så tror inte att det blir så mycket utomhusaktiviteter men lite skottning och en liter skotervända blir det nog iaf.


Igår var jag och fikade med tre härliga tjejer, Helena, Sofia & Linnéa. Vi var på Tant Anci och Fröken Sara som har så himla mycket gott, blev en sallas med kyckling & halloumi. Dessutom blev det halloumi till middag idag också mums. Fast denna gång blev det falukorvsring med halloumi och krossade tomater, superlätt att göra och vardagsgott :)


 

Presentation


Sandra heter jag, bor i centrala Sundsvall tillsammans med mitt älskade hjärta Dan. Bloggar om shopping, inredning och livet.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards